Vacatures

Vacature

HR-Medewerker/Recruiter

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie waarbij je meerdere rollen mag vervullen?

Dan is dit de baan voor jou!

Wij zoeken namelijk een collega die zowel de rol van Recruiter gaat vervullen als een administratief talent dat het leuk vindt om in een gezellig, maar ook hardwerkend team terecht te komen.

Wat ga je doen?

In de rol van Recruiter bij Waardo Beton ben je verantwoordelijk voor het hele werving- en selectieproces. Dit betekent dat je binnen het Waardo team het aanspreekpunt bent vanaf het ontstaan van een vacature tot aan de eerste werkdag van jouw nieuwe collega. Daarnaast heb je diverse administratieve werkzaamheden te doen voor HR.

 

In de rol van Recruiter:

.In de rol van HR-Medewerker:

Wie ben jij?

Wat kan je van ons verwachten?

Klinkt goed, toch? Solliciteer nu snel als HR-Medewerker/Recruiter bij Waardo Beton B.V. in Tiel!

Meer weten over de vacature?

home_1

Over Waardo Beton

Waardo Beton B.V. produceert en levert voorgespannen betonnen systeemvloeren voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Deze vloeren worden toegepast als begane grondvloeren, verdiepingsvloeren en  dakvloeren. Onze opdrachtgevers zijn werkzaam in de professionele bouw zoals grote aannemersbedrijven, bouwbedrijven en handelaren in bouwmaterialen door heel Nederland. Waardo Beton is gevestigd op bedrijventerrein Kellen in Tiel.

Vacature

Expeditiemedewerker (medewerker tasveld)

Bij Waardo Beton sta je aan de basis van de woning- en utiliteitsbouw in Nederland. 
Je gaat betonnen systeemvloeren vanuit de verschillende productiehallen naar het tasveld en buitenterrein vervoeren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de interne logistiek en het helpen bij het laden en lossen van vrachtwagens.

Collega aan het woord

"Als je van techniek houdt zit je goed bij Waardo"

– Bram, medewerker technische dienst

Medewerker technische dienst