Vacatures

Vacature

Expeditiemedewerker (medewerker tasveld)

Bij Waardo Beton sta je aan de basis van de woning- en utiliteitsbouw in Nederland. 
Je gaat betonnen systeemvloeren vanuit de verschillende productiehallen naar het tasveld en buitenterrein vervoeren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de interne logistiek en het helpen bij het laden en lossen van vrachtwagens.

De werksfeer bij Waardo Beton is fijn en informeel met een gezonde hands-on werkmentaliteit.
Ben je per direct of snel beschikbaar? Dan zoeken wij jou! Kom werken als expeditiemedewerker (medewerker tasveld) bij Waardo Beton B.V.

Wat kunnen wij jou bieden?

Wat vragen we van jou?

Jouw werkzaamheden

Klinkt goed, toch? Solliciteer nu snel als expeditiemedewerker bij Waardo Beton B.V. in Tiel. 

Meer weten over de vacature?

home_1

Over Waardo Beton

Waardo Beton B.V. produceert en levert voorgespannen betonnen systeemvloeren voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Deze vloeren worden toegepast als begane grondvloeren, verdiepingsvloeren en  dakvloeren. Onze opdrachtgevers zijn werkzaam in de professionele bouw zoals grote aannemersbedrijven, bouwbedrijven en handelaren in bouwmaterialen door heel Nederland. Waardo Beton is gevestigd op bedrijventerrein Kellen in Tiel.

Vacature

Productiemanager

Als producent van betonnen kanaalplaatvloeren bieden we je letterlijk een solide basis. Je werkt bij een marktleider die je graag alle verantwoordelijkheid geeft en ruimte biedt voor je eigen ontwikkeling. Samen kunnen we onze grenzen verleggen en vernieuwing tot stand brengen, nu en in de toekomst. Doe je mee? Laat dan van je horen!

Vacature

Commercieel medewerker

Ben jij het commerciële talent dat wij zoeken? In deze functie ben je verantwoordelijk voor het hele traject van offerte tot en met de orderintake van onze vloeren. Je hebt dagelijks contact met onze klanten voor de offerteaanvragen van onze vloeren en voert onderhandelingsgesprekken met nieuwe klanten. 

Collega aan het woord

"Als je van techniek houdt zit je goed bij Waardo"

– Bram, medewerker technische dienst

Medewerker technische dienst