Vacatures

Vacature

Productiemanager

Als producent van betonnen kanaalplaatvloeren bieden we je letterlijk een solide basis. Je werkt bij een marktleider die je graag alle verantwoordelijkheid geeft en ruimte biedt voor je eigen ontwikkeling. Samen kunnen we onze grenzen verleggen en vernieuwing tot stand brengen, nu en in de toekomst. Doe je mee? Laat dan van je horen!

Wat ga je doen?

Als Productiemanager ben jij verantwoordelijk voor een goed verloop van het dagelijkse productieproces. Je stuurt met jouw voormannen een team van circa 40 collega’s aan. Samen met jouw team en je collega’s van de Technische Dienst, de Kwaliteitsdienst en het Tasveld zorg je ervoor dat het proces op een verantwoorde wijze uitgevoerd wordt waarbij de focus ligt op veiligheid en kwaliteit. Het is hierbij van belang dat je het gehele proces kunt overzien om tijdig bij te sturen indien nodig.

Naast het aansturen, motiveren en coachen van jouw team houd jij je bezig met o.a. productie- en personeelsplanning, kwaliteitscontroles, verzuimbegeleiding, (bij)sturen op KPI’s en in kaart brengen van verbetermogelijkheden.

Binnen Waardo heerst een informele sfeer en is samenwerken belangrijk. Naast hard werken is er ook tijd voor oprechte aandacht voor elkaar.

Waardo is continu in ontwikkeling. In de rol van Productiemanager kun je hier een bijdrage aan leveren en krijg je de ruimte om jouw rol te pakken.

Wie ben jij?

Wat kan je van ons verwachten?

Klinkt goed, toch? Solliciteer nu snel als Productiemanager bij Waardo Beton B.V. in Tiel!

Meer weten over de vacature?

home_1

Over Waardo Beton

Waardo Beton B.V. produceert en levert voorgespannen betonnen systeemvloeren voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Deze vloeren worden toegepast als begane grondvloeren, verdiepingsvloeren en  dakvloeren. Onze opdrachtgevers zijn werkzaam in de professionele bouw zoals grote aannemersbedrijven, bouwbedrijven en handelaren in bouwmaterialen door heel Nederland. Waardo Beton is gevestigd op bedrijventerrein Kellen in Tiel.

Vacature

Expeditiemedewerker (medewerker tasveld)

Bij Waardo Beton sta je aan de basis van de woning- en utiliteitsbouw in Nederland. 
Je gaat betonnen systeemvloeren vanuit de verschillende productiehallen naar het tasveld en buitenterrein vervoeren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de interne logistiek en het helpen bij het laden en lossen van vrachtwagens.

Vacature

Commercieel medewerker

Ben jij het commerciële talent dat wij zoeken? In deze functie ben je verantwoordelijk voor het hele traject van offerte tot en met de orderintake van onze vloeren. Je hebt dagelijks contact met onze klanten voor de offerteaanvragen van onze vloeren en voert onderhandelingsgesprekken met nieuwe klanten. 

Collega aan het woord

"Als je van techniek houdt zit je goed bij Waardo"

– Bram, medewerker technische dienst

Medewerker technische dienst