Over Waardo Beton

Betonnen systeemvloeren

Waardo Beton B.V. produceert en levert al meer dan 40 jaar voorgespannen betonnen systeemvloeren voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Onze systeemvloeren worden toegepast als (geïsoleerde) begane grondvloeren, verdiepingsvloeren en/of dakvloeren. Onze opdrachtgevers komen uit heel Nederland en zijn werkzaam in de professionele bouw: zoals aannemingsbedrijven, bouwbedrijven en handelaren in bouwmaterialen. Waardo Beton is gevestigd op bedrijventerrein Kellen in Tiel.

over-waardo
plotter

Nieuwe technieken

Het leveringsprogramma van Waardo Beton bestaat uit drie producten: ribbenvloeren, kanaalplaten en geïsoleerde kanaalplaten. De engineering wordt verzorgd door een extern constructiebureau met een jarenlange ervaring op het gebied van prefab betonproducten. Waardo is continu bezig om nieuwe technieken in het productieproces te integreren. Al sinds enkele jaren wordt al ons tekenwerk standaard uitgevoerd in 3D tekensoftware. Wij zijn gestart om onze productie vanuit de aangeleverde 3D modellen aan te kunnen sturen. Uiteraard speelt duurzaamheid en behoud van het milieu bij ons een belangrijke rol bij nieuwe innovaties. Middels onze, door de NEN-EN-ISO 9001 en 14001 gecertificeerde, kwaliteit- en milieu managementsystemen worden deze processen geborgd.

Verkoop en techniek

In het ontwerpstadium van een project adviseren wij over het toe te passen vloersysteem en of het rekentechnisch aan de hiervoor gestelde eisen voldoet.

Planning en productie

Als alles akoord is wordt de productie ingepland en wordt in overleg met de uitvoerder of werkvoorbereider van het project de exacte leverdatum en het tijdstip van levering vastgesteld.

Transport

Het transport van de fabriek naar de bouwplaats wordt hoofdzakelijk met zelflossers of - indien nodig - met schuiftrailers uitgevoerd.

Vacatures bij Waardo Beton

Vacature

Expeditiemedewerker

Bij Waardo Beton sta je aan de basis van de woning- en utiliteitsbouw in Nederland. 
Je gaat betonnen systeemvloeren vanuit de verschillende productiehallen naar het tasveld en buitenterrein vervoeren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de interne logistiek en het helpen bij het laden en lossen van vrachtwagens.