Collega's vertellen

Ontmoet jouw toekomstige collega's

Bij Waardo Beton werken elke dag ruim 75 professionals om een bijdrage te leveren aan de woning- en utiliteitsbouw in Nederland. Maak kennis met een aantal werknemers van Waardo. Benieuwd hoe de onderlinge samenwerking is? En wat het leukste is aan werken bij Waardo? Laat je inspireren door jouw toekomstige collega’s.

Bram

Technische dienst

Medewerker technische dienst

Bram is 25 jaar en werkt al bijna drie jaar als medewerker in de technische dienst. Samen met een team van nog zes anderen zijn de werkzaamheden van de technische dienst ontzettend divers. “Ik doe hier eigenlijk van alles wat voorkomt”. Daaronder valt bijvoorbeeld het bijhouden van de betonzaagmachines en betoncentrales, zaken repareren en het oplossen van technische of mechanische storingen. Voor zijn functie bij Waardo heeft hij als monteur van landbouwvoertuigen gewerkt.

Kim

Administratie

Administratief medewerkster

Kim is 46 jaar en is ondertussen al bijna 20 jaar in dienst bij Waardo. Ze doet eigenlijk alles voor de verkoop, de commerciële kant dus. Ze heeft met ontzettend veel mensen contact. Dat loopt van haar collega’s op de centrale tot de chauffeurs en van opdrachtgevers tot klanten.Bertus

Vrachtwagenchauffeur

Vrachtwagenchauffeur

Bertus is 65 jaar en werkt als vrachtwagenchauffeur bij Waardo. Dit doet hij ondertussen al ruim 35 jaar voor het bedrijf. Zijn planning is om eind 2022 te stoppen met werken. Dan is het lang zat geweest vindt hij. Ondertussen is Bertus dus al tientallen jaren één van de vaste gezichten van Waardo. “Of ik nu 300 of 600 kilometer moet rijden, dat doe ik altijd met een lach op zijn gezicht.”

Collega aan het woord:

“Een tevreden klant is brood op de plank! Dit bereik je alleen door samen te werken met je collega’s. Samen maken we het product en samen zorgen we voor een goede kwaliteit!”

– Gert, kwaliteitscontroleur/KAM-medewerker

KAM-medewerker