Vacatures

Werken bij Waardo Beton?

Vacature

HR Medewerker / PZ medewerker

Als medewerker op onze HR-afdeling vervul je een veelzijdige operationele rol. Je bent verantwoordelijk voor het volledige proces van instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers, inclusief de bijbehorende personeelsadministratie en mutaties. Je coördineert en administreert ook zaken zoals verzuim en de ontwikkeling van medewerkers. Daarnaast speel je een rol in het wervings- en selectieproces, waarbij je vacatures opstelt, contact onderhoudt met uitzendbureaus en sollicitatiegesprekken voert.

Vacature

Expeditiemedewerker

Bij Waardo Beton sta je aan de basis van de woning- en utiliteitsbouw in Nederland. Je gaat betonnen systeemvloeren vanuit de verschillende productiehallen naar het tasveld en buitenterrein vervoeren. 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de interne logistiek en het helpen bij het laden en lossen van vrachtwagens.

Collega aan het woord

"Ik rijd soms wel 600 kilometer op één dag"

– Bertus, vrachtwagenchaffeur

Vrachtwagenchauffeur

Over Waardo Beton

Waardo Beton B.V. produceert en levert voorgespannen betonnen systeemvloeren voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Onze systeemvloeren worden toegepast als (geïsoleerde) begane grondvloeren, verdiepingsvloeren en/of dakvloeren. Onze opdrachtgevers komen uit heel Nederland en zijn werkzaam in de professionele bouw, zoals aannemingsbedrijven, bouwbedrijven en handelaren in bouwmaterialen. Waardo Beton is gevestigd op bedrijventerrein Kellen in Tiel.