Kim - Administratief medewerkster

Administratief medewerkster

Kim is al 20 jaar in dienst bij Waardo. Ze doet eigenlijk alle administratieve handelingen die betrekking hebben op de verkoop, de commerciële kant van Waardo Beton. Bijvoorbeeld: offertes uitwerken, verwerken van de orders in de systemen, verkoopcontracten uitwerken, maar ook samen met haar collega’s van de administratie de telefoon aannemen. Zo komt ze met veel verschillende mensen in contact. De contacten variëren van collega’s tot aan klanten en leveranciers.

Veelzijdige functie

De veelzijdigheid van haar functie vindt ze juist zo leuk aan het werk. Ze is de hele dag bezig met van alles en nog wat. “Soms is het snel schakelen en kan het vrij hectisch zijn. Andere dagen is het weer iets rustiger.” Voordeel hierbij is wel dat ze meestal zelf haar tijd kan invullen, mits het natuurlijk op tijd klaar is. Vanuit het oogpunt van Kim is het een fijn bedrijf om te werken. “Je hebt goede werkomstandigheden en door de korte lijnen binnen het bedrijf is veel bespreekbaar”. 

Administratief medewerkster

Vernieuwde software

Kim heeft met haar werkzaamheden veel te maken met software systemen. In de afgelopen twee jaar zijn er drie nieuwe software systemen geïmplementeerd. Dit heeft natuurlijk de nodige veranderingen met zich meegebracht en is soms nog steeds wel even wennen. Deze nieuwe systemen waren nodig i.v.m. de automatisering in de productie en de administratie. Inmiddels is Kim aardig thuis in de nieuwe systemen maar zegt ze:  “Ik hoef echt niet alles weten hoor, haha! Ik heb me vooral bezig gehouden met wat voor mijn werk van belang is.”

Administratief medewerkster

"Geen dag is hetzelfde bij Waardo"

– Kim, administratief medewerkster

Andere collega's vertellen

Bram

"Als je van techniek houdt zit je goed"

Medewerker technische dienst

Bertus

"Soms rijd ik wel 600 km per dag"

Vrachtwagenchauffeur